Kinesiske Retter

K1. Gong Bao *H, S, CA, SK, BL, F..................195/215

En krydret rett med kylling eller scampi, grønnsaker, 

cashewnøtter og chilisaus

K2. Szechuan *S, H, F, BL..............................219/240

Indrefilet eller kylling woket med ferske grønnsaker

K3. Ala And *H, S...........................................219/240

Grillet andebryst med ferske grønnsaker og hoisinsaus

K4. Pepperbiff med cognac *H, S, F, BL......219/240

Marinert indrefilet med cognac, hvitløk, chili og hotbean

K5. Crispy Duck (for 2 personer) *H, S........469/515

Serveres med grønnsaker, hoisinsaus og pannekaker

K6. Chop Suey *H, S, F, BL...........................219/240

En klassisk kinesisk rett laget av biff og grønnsaker

K7. Stekt Ris H, E, F......................................179/197

Stekt ris med kylling, egg og grønnsaker