Kinesiske Retter
K1. Gong Bao *H, S, CA, SK, BL, F..................195/215
En krydret rett med kylling eller scampi, grønnsaker,
cashewnøtter og chilisaus
K2. Szechuan *S, H, F, BL..............................219/240
Indrefilet eller kylling woket med ferske grønnsaker
K3. Ala And *H, S...........................................219/240
Grillet andebryst med ferske grønnsaker og hoisinsaus
K4. Pepperbiff med cognac *H, S, F, BL......219/240
Marinert indrefilet med cognac, hvitløk, chili og hotbean
K5. Crispy Duck (for 2 personer) *H, S........469/515
Serveres med grønnsaker, hoisinsaus og pannekaker
K6. Chop Suey *H, S, F, BL...........................219/240
En klassisk kinesisk rett laget av biff og grønnsaker
K7. Stekt Ris H, E, F......................................179/197
Stekt ris med kylling, egg og grønnsaker