Thai Retter
TS.1 Yam Nuea Yang *H, P, F ............................225/248
Thai salat med grillet oksefilet
TS.3 Gung Plaa *H,P, SK, F ................................205/225
Thai Salat med scampi
S1. Tom Kha Gai Noodle Soup *H, F.................179/197
Spicy nuddelsuppe med kylling, sopp og kokosmelk
S2. Tom Yum Noodle Soup*SK, H, F................ 179/197
Nuddelsuppe med scampi, sitrongress, koriander & sopp
T1. Pad Thai *E, H, SK, P, S, F.............................195/215
Stekte risnudler med kylling, scampi og grønnsaker
T2. Kaeng pedd *SK, F........................................195/215
Spicy rød curry med scampi med ferske grønnsaker.
T3. Gaeng kheowan Gai * F...............................195/215
Spicy grønn curry med kylling woket ferske grønnsaker
T5. Gaeng Ped Bet Yang * F .............................219/240
And i rød karri, kokosmelk, grønnsaker og ananas
T7. Panang Gai *SK, F........................................195/215
Kylling/scampi i panang currysaus og grønnsaker
T8. Gai Pad Medmamuang *H, S, N, BL, F........195/215
Stekt kyllingfilet med cashewnøtter, grønnsaker og chili.
T9. Biff med thai-basilikum*H, S, F, BL............219/240
Indrefilet woket med thai basilikum, løk, paprika
T10. Nuea Pad Peth Prikgaen *H, S, F, BL........219/240
Okseindrefilet i thai spesial saus
T11.Bet priewan *H............................................219/240
Innbakt andefilet i sursøt saus og grønnsaker
T12. Gai Priewan *H...........................................195/215
Innbakt kyllingfilet i sursøtsaus.
T13. Gung Priewan *H, SK.................................195/215
Innbakt kongereker i sursøtsaus.
T15. Pad Hoi Shell Kratiem *H, SK, BL, F ........239/263
Stekte kamskjell og kongereker med hvitløk og grønnsaker