Vietnamesiske retter

V1. Bun bo/ga xao *H, P, F.............................185/204

Stekt okse/kyllingfilet servert med agurk, urter, risnudler

 og fiskesaus

V2. Bun cha gio *H, SK, P, F, E........................185/204

2 vårruller servert med agurk, urter, risnudler og fiskesaus

V3. Vit/Tom/Ga Xao Gung *H, S, CA, F..........195/215

Woket and, kylling eller scampi med grønnsaker,

ingefær, cashewnøtter og chilisaus

V7. Bo Luc Lac *H, S, BL, F.............................219/240

Biff woket i østerssaus, hvitløk, tomat og pepper

V8. Bo Xao Lan *H, S, E, P, F..........................219/240

Biff med grønnsaker i kokosmelk, curry og peanøtter

V10. Mi Xao Tom/Ga *H, S, SK, BL.................185/204

Stekte nudler med kongereker eller kylling og grønnsaker

V11. Mi Xao Hai San *H, S, SK, BL..................209/229

Stekte nudler med scampi, kamskjell og grønnsaker

V12. Hu Tieu Xao Tom & Ga*H, S, SK, BL.......195/215

Stekte risnudler med scampi og kylling og grønnsaker

V15: Bo Xao Xa Ot *H, BL, F............................219/240

Biff med paprika, løk, gressløk, sitrongress og chili